NISU USPJELI

Nakon dvije godine završila je veza pop zvijezde Due Lipe i njenog dečka Anvara Hadida (Anwar), a kraj je uslijedio nakon neuspješnih pokušaja spašavanja veze.

Par koji je bio poznat po brojnim prekidima i pomirenjima, prema pisanju magazina "People", ovaj put je definitivno okončao svoju vezu. Nedavno se pisalo kako se veza poznatog para ponovo nalazi u krizi, te da razgovorom pokušavaju spasiti vezu, a u jednom trenutku su se čak odlučili i uzeti pauzu ne bi li obnovili svoju ljubav.

Tako je izvor blizak paru nedavno izjavio:

"Par je prošlog mjeseca odlučio o stavljanju svoje veze na pauzu jer su im brojna putovanja i razdvojenost počela predstavljati popriličnu prepreku. Njihova veza prolazi kroz krizu."

Dua Lipini predstavnici za medije nisu tu izjavu komentirali, Dua Lipa je svoj novi album snimala u Londonu i Los Anđelesu, dok je Anvar bio sam u Njujorku s njihovim psom Deksterom (Dexter).

Prije prekida, Anvar, mlađi brat popularnih modela Điđi (Gigi) i Bele (Bella), u zagonetnoj objavi na Instagramu kako je zahvalan što su mi voljeni "vodili korake, omogućujući mu da nauči biti zadovoljan sam sa sobom".

Inače, par se uselio zajedno u septembru 2019., tri mjeseca nakon što su počeli izlaziti, iznajmivši stan u Njujorku.