UŽIVA U ŽIVOTU

Prelijepa Brazilka po imenu Jules mnoge je šokirala svojim mladolikim izgledom iako tvrdi da ima 50 godina.

Ova pjevačica redovito objavljuje videe o svom izgledu i životnoj volji u srednjim godinama. Nakon što je stekla hiljade pratitelja, mnogi i dalje odbijaju povjerovati da ima 50 godina jer u kratkim majicama stalno pokazuje savršeno tijelo i mladoliko lice.

Unatoč tome što je rođena 1974., redovita korisnica Tiktokera čini žene upola mlađe od nje ljubomornim na njezin izgled i postala je viralna na platformi TikTok prošle godine. Međutim, ni Jules se ne boji podijeliti svoje tajne ljepote.

U kratkom videu koji je podijelila prošle godine napisala je "Dob: 49...bez djece, sat otkucava" prije nego što je podijelila nekoliko zanimljivih trenutaka iz svog života.

@tiktokjulies

Felt like I really got slapped 🫠🤣

♬ how i love being a woman - editdiaary
Od provođenja vremena u teretani do odmora na suncu, čini se da ova TikTok zvijezda uživa što nema djecu i čak je implicirala da joj je njena odluka pomogla da ostane mlada. Iako je možda uvjerena da je pronašla izvor mladosti, drugi joj pak ne vjeruju da ima 50 godina.

"Nemaš 50!!", napisao je jedan komentator. Neki su čak tražili 'dokaz', dok se rasprava nastavila u komentarima. Drugi su prihvatili njezine godine, ali su i dalje davali primjedbe koje se odnose na starost, sugerirajući da je Jules koristila "previše filtera" i da je imala "dobrog plastičnog kirurga".

No, neki njezini obožavatelji složili su se s njom. "Ljudi koje vidim u vezama i s djecom izgledaju iscrpljeno! Sigurno je do toga!", glasio je jedan komentar. "Nemaš djece? Nije ni čudo što izgledaš tako mladoliko", našalila se jedna pratiteljica.

@tiktokjulies 1 or 2? #fyp #ott #fridaynight ♬ Diva - Beyoncé
U jednom od prethodnih videa Jules je objasnila da ju je suprug ostavio nakon 25 godina braka, uz riječi da je ona prekrasna i divna, ali da želi pokušati pronaći ženu koja je još bolja od nje.

"Drago mi je da je otišao, nikada nisam bila sretnija. Živim život punim plućima i odlično mi je", rekla je influencerica.