NAKON PORODA

Slavna tenisačica Serena Williams i njezin suprug Alex Ohanian prije pet mjeseci dobili su drugu kćerku, a Serena je sada oduševila svoje pratitelje na društvenim mrežama simpatičnim videom u kojem je pokušala odjenuti farmer suknju.

"Dobila sam ovu cool Valentino suknju kad sam bila trudna i mislila sam 'Moći ću je odjenuti kad ne budem imala trudnički trbuh'. Ne mogu ući u nju", otkrila je 42-godišnjakinja dok je stajala ispred ogledala u kupaonici. Priznala je da je uložila sve svoje napore da uđe u nju, ali bezuspješno.

Iako je prvo zvučala obeshrabreno, Williams je pokušala uvući obje noge u uski komad odjeće. "Ali ovo je moj cilj. Iskreno, trebala sam je do sada već moći odjenuti, ali sam naletjela na neke, hm... Malo su me omeli na nekih mjesec dana", izjavila je tenisačica.

Sedmerostruka prvakinja Wimbledona priznala je da kasni oko mjesec dana u postizanju svog cilja da se vrati na težinu koju je imala prije trudnoće, a onda se okrenula bočno pred ogledalom i pokazala kako zbog slavna stražnjice ne može odjenuti suknju.

"Imamo još puno posla... Houstone, imamo problem", našalila se u videu, koji je završila tako da je suknju pospremila natrag u ladicu.