KREACIJA BRENDA IZ SRBIJE

Francuski Vogue među najbolja modna izdanja dosadašnjeg dijela ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji uvrstio je i ono mlade bh. pjevačice Džejle Ramović.

Ramović se na crvenom tepihu 80. izdanja Filmskog festivala u Veneciji pojavila na poziv Armani Beauty tima, a nosila je kreaciju srbijanskog brenda Lavani Couture, čije haljine je nosila i u posljednjem spotu za pjesmu "Kazamat".

Džejla je za ovu priliku birala kombinezon bez rukava s detaljem u obliku cvijeta na dekolteu, a cjelokupno izdanje upotpunila je ogrlicom i naušnicama brenda DeravishinG.

Francuski Vogue bh. pjevačicu uvrstio je na listu najbolje odjevenih na kojoj su se našle svjetske zvijezde poput Adriane Lime, Carle Bruni, Barbare Palvin te Patricka Dempseya i njegove supruge.

Na listi se našla i još jedna dama s Balkana, a radi se o srbijanskoj voditeljici Dragani Kosjerini koja je zajedno s Džejlom bila gost Armani Beauty tima koji je službeni sponzor festivala.

Filmski festival u Veneciji ove godine traje od 30. augusta do 9. septembra, a filmofili i ljubitelji mode moći će uživati u pretpremijerima i zadivljujućim kreacijama tokom manifestacije na kojoj će se predstaviti 23 produkcije, koje se takmiče u zvaničnoj konkurenciji.

Ipak, 80. izdanje festivala u mnogome je obilježio štrajk scenarista i glumaca u Hollywoodu te su tako mnoge svjetske glumačke zvijezde izostale s crvenog tepiha.