Zovu je Trumpova Monica Lewinsky

Noge su joj bile podignute u klečeću pozu i blago raširene. Kellyanne Conway, viša savjetnica predsjednika Amerike, previše se opustila tokom prijema koji je u ovalnoj sobi predsjednik Trump održao sa predstavnicima historijski crnačkih univerziteta i koledža.

Ona je tokom prijema sjela na obližnji kauč i podigla noge, tačnije kleknula i veselo fotografisala cijelu situaciju, što je izazvalo veliku osudu javnosti, koja je ovaj njen gest prokomentarisala kao neprimjeren.

Conway, koja je bila u centru kontroverze proteklih nedjelja zbog njenog opravdavanja predsjednikovog ukaza o zabrani ulaska imigrantima u SAD, i zbog javnog promovisanja brenda Ivanke Trump, sada je doživjela još jednu oštru kritiku zbog načina na koji je sjedela pred gostima Bijele kuće.

Nakon što je napravila selfi, ona se udobro namjestila na kauč i provjeravala svoj telefon, dok su joj noge bile podignute u klečeću pozu i blago raširene.

“Šta to radiš na kauču, Kellyanne? Da li je to ponašanje sa poštovanjem prema gostima”, samo su neki od komentara, koje je preneo britanski Telegraf.

A evo i drugih komentara:

Također pogledajte i neke komentare na portalu Time.com

Telegraf.rs