UN konačno priznale

Prije dva dana, sjednica Ujedinjenih nacija bila je posvećena kontroli vremena, kemtrejlsima, zaprašivanju i svemu onome što vlade ovog svijeta godinama ne priznaju i još javno govore kako su kemtrejlsi teorija zavjere za koju nema dokaza.

Onda je zaista nevjerovatno kako UN na svojoj sjednici raspravljaju o hemikalijama koje avioni ispuštaju po svima nama.
Navedeno je da su to eksperimenti privatnih kompanija i svjetskih vlada. Cilj je kako tvrde kontrola i izmena vremena u svrhu zaštite poljoprivrede i usjeva zbog globalnog zagrijavanja, koje je, već svima poznato, velika laž na kojoj se okreću milijarde na porezu za ugljen dioksid. Sada se ne libe da tako javno govore kako avioni zaista mijenjaju naše klimatske promjene hemijskim supstancama koje su ispuštene u vazduh.
Samo nije jasno ko je dopustio privatnim kompanijama i svjetskim vladama da vrše svoje eksperimente, nad čovječanstvom.
Godinama su uvjeravali ljude kako ne vide dobro, kako tragovi na nebu ne postoje, kako su to regularni avioni i kondezacijski gasovi iz istih. Godinama su govorili kako zaprašivanja nema, kako je to teorija zavjere i što je najgore od svega, uspjeli su da obmanu dobar dio ljudi.
Teoriju o kemtrejlsima su diskreditovali pa tako danas postoje ljudi koji će, uprkos svim dokazima i priznanjima i dalje govoriti da su sve to teorije zavjere, da to nije istina.
Po rezultatima analiza kišnice i uzoraka tla kemtrejlsi se, između ostalog, u najvišem procentu sastoje od aluminijum oksida, soli barijum-dibrometana, kancerogenog dodatka za gorivo i insekticida, vlaknaste stvari smeđe boje, slične paučini. Aluminijum-oksid i barijum soli dva su najzastupljenija sastojka u kemtrejlsima i oni odlično absorbuju radioaktivne stvari.