Suspendovana učiteljica iz pakla

Učiteljica u britanskom Somersetu zaradila je suspenziju jer je nestašne učenike pokušavala ušutkati zatvarajući im usta selotejpom. ‘Moja je desetogodišnja kći bila šokirana njezinim postupkom. Boljelo ju je. Kada je na kraju sata uklonila ljepljivu traku, raskrvarila si je usnicu', ispričao je Rob Lovell iskustvo svoje kćeri, prenosi Jutarnji.hr.

On tvrdi da je sa selotejpom na ustima završila velika većina učenika u razredu, uz izuzetak njih nekoliko koji su navodno alergični. ‘Zaprijetila im je izbacivanjem sa sata ako se usude skinuti traku. Kada bi selotejp sam počeo popuštati, učiteljica bi ponovno počela lijepiti usta učenika', priča dalje Lovell.
U školi su potvrdili da je jedna njihova zaposlenica suspendirana, ali nisu htjeli otkriti njezin identitet ni konkretne razloge suspenzije. Samo su naveli da je istraga ‘incidenta’ u tijeku. ‘Moje mi dijete priča da su se igrali i smijali jer im je bilo zabavno. Učiteljica im je rekla da se stišaju, a kada to nisu učinili, svima im je selotejpom začepila usta. Ne mogu vjerovati da se tako nešto može dogoditi', ispričala je majka jednog od učenika, koja je htjela ostati anonimna.