Užas

Građevinski investitor Zoran Trifunović (59) iz Srbije početkom septembra ubijen je u beogradskom naselju Zvezdara, a hicima iz pištolja usmrtila ga je penzionerka Stojanka Stojanović zvana Coka.

Nakon što je Stojanka priznala da je ubila Zorana Trifunovića jer "nije mogla da podnese pritisak u vezi sa sporom koji su imali u vezi sa placom u Beogradu", javnost ne prestaje da komentariše ovaj slučaj, a sad se pojavio i šokantni video ubistva o kojem bruje mediji u Srbiji.

Na snimku se jasno vidi kako uhapšena nosi pištolj u torbi. Prilazi mu neobavezno, vadi pištolj i prvi metak ispaljuje Zoranu u grlo, piše Telegraf.rs. Nakon ovoga investitor pada na beton, a bijesna žena stoji iznad njega držeći ga na nišanu. Kroz nekoliko sekundi slijedi drugi pucanj - u stomak.

Obilazeći oko tijela, Stojanka se zaustavlja iznad njegove glave, podiže pištolj i ispaljuje treći metak. Nakon pucnjave koja je počela kao slučajni susret prolaznika, Stojanka mirno i hladnokrvno odlazi niz ulicu, vraća pištolj u torbu i ostavlja tijelo.

Pogledajte snimak ubistva srbijanskog investitora, ali vas upozoravamo da je izrazito uznemirujući: