Malerozni šverceri duvana!!!

Policajci su jučer na licu mjesta uhvatili ispred jedne prodavnice u Donjoj Vrežini u Nišu, dvojicu Nišlija i jednog Prizrenca kako trguju rezanim duvanom, nakon čega su sva trojica odmah uhapšeni. U policijskom saopštenju se navodi da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili Lj. I. (62) i D. R. (61) iz Niša i I. Đ. (36) iz Prizrena, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Policija je prilikom obavljanja redovnih aktivnosti, u blizini maloprodajnog objekta u naselju Donja Vrežina, u Nišu, uočila primopredaju rezanog duvana i u dva automobila pronašla ukupno 160 kilograma rezanog duvana. Sumnja se da je I. Đ, po prethodnom dogovoru, dovezao rezani duvan u nameri da ga proda Lj. I. i D. R.," saopšteno je iz MUP-a.

Iz MUP-a dodaju da su lica uhapšena zbog sumnje da su izvršili krivično djelo - nedozvoljena trgovina, te i da im je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.