Maltretirala i tukla oca, majku, snahu i uhapsila sina!

Jučer u ranim jutarnjim satima u mjestu Kruševački most, specijalne jednice Žandarmerije su pod punom ratnom opremom upale u kuću Ejuba Zukovića sa nalogom za izvršenje teškog krivičnog djela, objavio je portal “Sandžakpress”.

Prema riječima roditelja, pripadnici MUP-a fizički su nasrnuli na oca, majku koji su zadobili tom prilikom i tjelesne povrede.
Ejub Zuković uz veliku pratnju policije priveden je u pritvor, a na zaprepašćenje i prestravljenost roditelja komšija i prijatelja.
Novopazarska policija je u saradnji s pripadnicima srpske Žandarmerije danas uhapsila četiri osobe osumnjičene za pucanje na njeno vozilo.
Kako je navedeno iz MUP-a, uhapšeni su F. M. (26), D. P. (27), E. K.(18) iz Novog Pazara i E. Z. (38) iz Tutina, koji su 10. jula u Novom Pazaru iz vatrenog oružja ispalili više hitaca na vozilo u vlasništvu MUP-a u kome su se nalazili policajci.
Prema saopštenju policije, prilikom pretresa stanova i drugih prostorija osumnjičenih, policija je pronašla narkotike i municiju.
Četvorici osumnjičenih određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati. Oni će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Novom Pazaru.
Incident se desio 10. jula oko 23 časa i 30 minuta, kada je na vozilo u pokretu ispaljeno više projektila.
“Vozilo je oštećeno, a osim njega oštećene su i fasade na okolnim zgradama, dok je jedan metak pronađen u stanu zgrade u Ulici 12. Srpske brigade”, navodi se u policijskom saopštenju. U pucnjavi nije bilo povređenih.
Prilikom upada u kuće, policija je koristila prekomjernu silu i tukla članove porodica osumnjičenih od čega su zadobijene tjelesne povrede – kako je ranije portal “Sandžakpress” objavio.

Pogledajte kako je tekla akcija hapšenja u Novom Pazaru.