Nastavljajući predstavljanje ugostiteljskih objekata u Ulcinju nezaobilazno ime za relaksaciju, vrhunski ugođaj ali i kvalitet usluge, hrane i smještaja je poznata picerija "Bellini".

Ovaj objekat koji na prvi pogled izaziva uzdahe jer se nalazi na samo pet  minuta hoda iznad ulcinjske Male Plaže, a sam pogled sa terase ove picerije govori da svi oni koji posjete ovaj ugostiteljski objekat požele opet doći.
Inače vlasnici picerije su braća Holli (Hollovic) Albion i Arijanit, koji su sve tajne ugostiteljstva učili od svog oca Blerima koji je dugo godina živio i radio u Njemačkoj gdje je takođe bio poznat kao ugostiteljski radnik.
Za sve one koji se za odmor pripremaju upravo ovih dana i žele posjetiti crnogorsko primorje, a posebno Ulcinj, upravo pomenuti ugostiteljski objekat pružiće im mnogo lijepih trenutaka.
Arijanit Holli (Hollovic)"Radi se o familijarnom biznisu koji smo ja i moj brat preuzeli od svog oca Blerima zvanog Bellini. U sklopu ovog našeg ugostiteljskog objekta imate restoran sa, vjerovatno, najljepšim pogledom na more i Malu Plažu kao i na staru tvrđavu 'Kaljaju'. Unijeli smo malo svježine jer smo razmišljali i o mlađim generacijama, jer ovdje svaki naš gost mora biti srdačno dočekan ali i uslužen", ističe Arijanit Holli.
Ono što picarija "Bellini" nudi posjetiocima ili turistima su, prije svega, vrhunska ugostiteljska usluga, odlična primorska hrana, posebno italijanska ili francuska kuhinja, sve vrste pića, raznih koktela, specijaliteta sa roštilja i još mnogo toga. 
U sklopu objekta posjeduju i apartmane za one koji bi željeli da duže budu njihovi gosti, a cijene se po krevetu kreću od 8 eura pa naviše, kao i porodični apartman sa sedam kreveta, toaletom, televizijom i internetom i još mnogo toga...
"Recimo da imamo veliki broj gostiju i to iz istočnih zemalja ali su nam svakako najdraži gosti sa Kosova. Posjećuju nas poznate ličnosti tzv 'kosovska elita' poput pjevača, glumaca itd. Radno vrijeme picerije je od 7h ujutru pa do 02h poslije ponoći. Naročito je ambijent prekrasan u kasnim večernjim satima kada se u lokalu nakon 22h upale svijeće gdje se onda može uživati u romantici i muzici italijanskih kancona i gdje se može uživati uz jela i pića kojih možete vidjeti na meniju mnogih poznatih svjetskih gradova. Želimo ponuditi našim gostima nešto novo i prvoklasno i vjerujemo da već uspijevamo u tome", naglasio je za naš web-portal jedan od vlasnika picerije "Bellini" u Ulcinju, Arijanit Holli (Hollovic).
Potrebno je istaći da je prava potražnja za uslugom u ovom lokalu, naročito u vrijeme bajramskih blagdana kada sa Kosova dođe veliki broj gostiju, kako bi jedan od najvećih Islamskih praznika proveli u Ulcinju, što u posljednjih nekoliko godina prerasta u tradiciju...