U Drajčićima će uskoro početi radovi na pokockavanju ulice, što je jedan od rijetkih poslijeratnih projekata.

Projektom vrijednim 15 hiljada eura predviđeno je pokockavanje površine oko 1.500 kvadratnih metara, dok će sami mještani naknadno odlučiti koja će to ulica biti.
Poslanica Duda Balje je istakla da obećanja koja su dali prilikom ranijih obilazaka svih sela u Župi i Podgoru počinju da se obistinjuju.
"Projekat je u vrijednosti 15 hiljada eura osiguran iz centralnog budžeta za 2013. godinu. Kao i za svaki projekat za koji smo obezbijedili sredstva, prethodno smo sa mještanima utvrdili prioritete tako da su mještani zapravo sami odlučili o investicijama u njihovom selu", istakla je Duda Balje.
Predsjednik Demokratske stranke Bošnjaka Rasim Demiri je izrazio zadovoljstvo realizacijom ovog projekta u Drajčićima, jer, kako su mu i mještani potvrdili, u ovom selu se u periodu poslije rata na Kosovu najmanje investiralo.
"Sredstva za ovaj projekat su obezbjeđena još prije šest mjeseci ali se kasnilo zbog izvođača radova", naglasio je  Rasim Demiri i najavio da će se u narednom periodu fokusirati na obezbjeđivanju sredstava za novu školu jer postojeći školski objekat zbog oronulosti nije u funkciji pa djeca iz ovog sela pohađaju školu u udaljenom Mušnikovu.

Plaćeni predizborni članak