Naselje "Bajram Curri" je novi centar grada

Predsjednik opštine Prizren prof. dr Ramadan Muja se sastao sa mještanima naselja "Bajram Curri". Na veoma posjećenom sastanku organizovanom od strane mještana naselja "Bajram Curri" dočekan je aktuelni predsjednik opštine i kandidat za predsjednika opštine Prizren. Profesor dr. Ramadan Muja je bio u pratnji predsjednika ogranka PDK-a u prizrenu, Minira Krasniqija, šefa izbornog štaba Hasana Hasanija i Nijazija Kryeziua, sekretara ogranka PDK u Prizrenu.

Predsjednik Muja je izjavio da se među mještanima ovog naselja osjeća kao kod kuće, ne zbog toga što imaju porodične veze, nego zbog velikog broja realizovanih poslova i projekata, koji su realizovani za same mještane.

"Projekti i poslovi su realiovani za vas, dragi sugrađani, i mogu ponosno reći da je naselje 'Bajram Curri' postalo novi centar grada", rekao je između ostalog prof. dr Ramadan Muja.

Predsjednik Muja je dodao da je vrijednost investicija u ovom dijelu grada od kada je on na čelu Prizrena prešla iznos od 4.3 miliona eura.

"Ova velika suma je investirana u zemljanu i podzemnu infrastrukturu, regulaciju vodovodne mreže pijaće vode, asfaltiranje ulica, izgradnji pet modernih škola, rekreativno-sportskih sala, domova kulture, omladinskih centara i mnogo drugih projekata, koji idu u interes građana, a koje imaju za cilj povećati i poboljšati kvalitet života naših građana", rekao je Muja.

Predsjednik Muja je među brojnim uspjesima i rezultatima koje je imala opština Prizren pomenuo i jedan od ogromnih projekata, uspostavu i funkcionalizaciju Univerziteta u Prizrenu, koji svakim danom se razvija i povećava broj programa akreditiranih studija. I to je veliki uspjeh", rekao je predsjednik Muja, jer za studente i njihove porodice će biti smanjeni troškovi porodične potrošnje.

Predsjednik ogranka PDK u Prizrenu gospodin Minir Krasniqi je rekao da svi građani opštine Prizren trebaju biti ponosni, jer su lokalne vlasti na čelu sa Ramadanom Mujom bile otvorene saslušati sve potrebe građana, i učinile sve što je moguće da poboljšaju uslove života građana naše opštine.

Masar Shala, kandidata za opštinsku skupštinu je rekao da se osjeća sretan što se nalazi pred svojim sugrađanima, jer je otvoren prema njima, i da oni imaju jednu adresu, a to je prof. dr Ramadan Muja, jer ni u jednom trenutku nije nedostajala njegova volja, a i volja njegovih saradnika da investiraju u potrebe i zahtjeve naših sugrađana.