Odgovor Abdixhikuu

Portparol Poketa Samoopredjeljenje Arlind Manxhuka odbacio je optužbe predsjednika LDK da vladajuća partija ima više od 30.000 lažnih profila na društvenim mrežama.

Manxhuka je objavio na svom Facebook nalogu video snimak u kome demantuje predsjednika Demokratskog saveza Kosova Lumira Abdixhikua da vladajuća partija manipuliše lažnim nalozima.

„Zastupnik Abdixhiku je naveo da na društvenim mrežama postoji preko 30.000 lažnih naloga. Pogledajte njegovu posljednju objavu i ostale ispod da vidite gdje se nalaze ti lažni profili”, napisao je Manxhaku.

Lider LDK je gostujući na Klan Kosovo izneo tvrdnju o velikom broju lažnih naloga na društvenim mrežama koje vlast koristi za svoju propagandu.

“Nemojmo se plašiti i izgraditi prozapadno društvo. Ne društvo kakvo smo sada postali, koje je plen, žrtva propagande koju sponzorira vlada, sa lažnim nalozima na Facebooku i Twitteru. Preko 30.000 je već identifikovano i vrlo brzo ćemo ih razotkriti, 30.000 lažnih naloga je na Facebooku i Twitteru koji su sponzorisani, sumnjamo i razotkrićemo ih i koji su vezani za jezik moći, da li su interni ili ja ne znam spolja”, rekao je Abdixhiku.

Izvor: Kosovo Online