Tragedija

Medicinsko osoblje bolnice u Peći sinoć je uspješno završilo operaciju uklanjanjem metka srednjoškolcu, koji je ranjen iz automatskog oružja u selu Glođane u Dečanima, prenosi Kosova press.

Fliantov djed Musli Turkaj je rekao da je on učenik srednje ekonomske škole u Đakovici i da svaki dan putuje od sela Dubrava.

Izražavajući saučešće svim porodicama koje su izgubile svoje najmilije, on je rekao da se slučaj dogodio po povratku kući.

„On je učenik srednje ekonomske škole u Đakovici, dok se vraćao, desio se napad. Izražavam saučešće svim porodicama koje su izgubile najmilije. Fliant je bio na operaciji, prema riječima ljekara, operacija je obavljena uspješno, izvadili su mu metak koji je ostao u nozi, osjeća se dobro. Ljekari su rekli da sada nema problema“, rekao je on i dodao da su mu ljekari rekli da nije u teškom stanju.

Musli kaže da nisu razgovarali poslije operacije sa Fliantijem.

„Oni sada ne znaju, ovdje samo organi znaju posao, do njega je bila jedna djevojka, pričaju da je umrla. Nema sumnje, kako možemo da sumnjamo kada se puca u đake“, rekao je on.

On kaže da autobuska linija iz Đakovice, prolazi kroz sela Dečana i vraća se u Đakovicu.

Izvor: Kosova press