Svirepo

Tijelo Erin W. Willinger nađeno je u četvrtak uveče, a na sebi je imala više rana od uboda nožem, navodi lokalni šef policije. Njen muž Bunty Sharma izvršio je samoubistvo izazvavši veliku eksploziju paljenjem gasa u kući...

Jedan Indijac nožem je ubio svoju ženu Amerikanku, a poslije toga izvršio samoubistvo, i to svega četiri mjeseca poslije njihovog venčanja u legendarnom spomeniku ljubavi, palati Tadž-mahal, u čijoj blizini se ubistvo i dogodilo.
 
Beživotno tijelo nesrećne Erin W. Willinger nađeno je u četvrtak uveče u napuštenom delu grada, a na sebi je imala više rana od uboda nožem, navodi lokalni šef policije. Njen muž Bunty Sharma izvršio je samoubistvo izazvavši veliku eksploziju paljenjem gasa u kući, prenijeli su svi svijetski mediji.

Bunty Sharma je u četvrtak uveče pozvao ženu da se provozaju automobilom, a kada su stigli da udaljeno mjesto izvadio je nož i ubio. Tijelo je bacio pored puta.

Erin (35) iz Pensilvanije uzela je indijsko ime Kiran Sharma, i počela da radi u nevladinoj organizaciji na promovisanju lokalnog turizma. Prema navodima policije, par se ubrzo poslije vjenčanja razišao zbog nesuglasica koje su pokušali da izglade, obrativši se čak i seoskom vijeću.