Nije mu dobro

Trebala je to biti večer za pamćenje Cristiana Ronalda, Juventusa i njihovih navijača

Portugalac je poveo napad stare dame u prvoj utakmici Lige prvaka otkako je u klubu, vjerojatno je imao plan zabiti jedan, dva gola, slaviti pobjedu sa suigračima, ali je umjesto toga već nakon 29 minuta morao u svlačionicu.

Da, na kraju je to i bila večer koju će pamtiti, ali ne po dobrome. Ronaldo je isključen jer je povukao za kosu Murilla, u suzama je napustio teren, a navodno je čitavo vrijeme ponavljao samo jednu rečenicu: "Nisam ništa napravio! Nisam ništa napravio!".

I većina se ljudi slaže da čupanje za kosu nije bilo vrijedno isključenja, a prema pisanju Repubblice, Ronaldo je došao do zaključka da Uefa vodi urotu protiv njega!

Talijanski list citira izvor blizak Portugalcu, a Ronaldo navodno vjeruje da je sve krenulo još na dodjeli za nagradu najboljeg igrača Europe kada je ispred njega pobijedio Luka Modrić. Potvrdu je dobio kada mu je sudac pokazao crveni, njegov prvi u karijeri u Ligi prvaka.

Nije poznato što bi mogla biti motivacija krovne europske nogometne kuće, ali Ronaldu je jedino razumno objašnjenje da je žrtva nepravedne borbe koju Uefa vodi protiv njega.

Sličnu teoriju imaju i pojedini španjolski mediji, ali oni pak tvrde da se Uefa isključenjem osvećuje Ronaldu na bojkotiranju nagrade za najboljeg igrača. Podsjetimo, Luka Modrić je krajem kolovoza proglašen za najboljeg igrača Europe, a kada je doznao da on nije pobjednik, Ronaldo je otkazao svoj dolazak.