SPORT JOJ SPASIO ŽIVOT

Zvijezda OnlyFans stranice Elle Brooke u međuvremenu se posvetila borilačkim sportovima i osvojila je šampionski pojas Misfits Boxinga u srednjoj kategoriji.

Popularna Engleskinja (26) odradila je pet borbi u profesionalnoj karijeri i ima omjer od četiri pobjede i jednog poraza. Međutim, prošle sedmice ostvarila je najveću pobjedu karijere savladavši nokautom u trećoj rundi A.J. Bunker.

Slavila je na događaju Misfits Boxing 12 nakon što je sudija prekinuo borbu srednje kategorije kako bi Elle proglasio novom šampionkom.

"Nisam željela prepustiti sudijama odluke o pobjedi pa sam završila borbu u trećoj rundi", poručila je nakon pobjede Elle Brooke, koja je nakon toga pozirala na svom krevetu sa šampionskim pojasom.

Nakon što je ostvarila najveći uspjeh u sportskoj karijeri, Elle će odmoriti u Las Vegasu i uzeti nekoliko dana za skijanje, a onda se odmah vraća u teretanu. Izrazila je želju da se bori protiv neke od UFC borkinja u budućnosti.

U razgovoru za britanske medije, gdje je veoma popularna u posljednje vrijeme, poručila je kako joj je boks sačuvao život.

"Bila sam partijanerica i konzumirala sam mnogo kokaina. Bila sam stvarno loša partijanerica i bilo koju tvar koju bih pronašla, gurnula bih sebi u nos. Mnogo kokaina i ketamina. Uzimala sam antidepresive prije nego što sam krenula da boksuje. Svakodnevno sam uzimala pilule i imala mračne misli. Boks mi je promijenio život i došla sam od depresije do mjesta gdje sam danas", objasnila je Elle za Sun te ponosno poručila:

"Danas ne pijem i bez toga sam već 18 mjeseci. Sada živim dosadan život", dodala je.

U međuvremenu, uporedo s bokserskom karijerom Engleskinja gradi i karijeru na OnlyFans platformi za odrasle, ali i pohodi utakmice Manchester Cityja, kluba za kojeg navija.