VIŠE NEGO OD NOGOMETA

Mohamed Salah bi mogao zaraditi nevjerovatno bogatstvo zahvaljujući svojim objavama na društvenim mrežama u slučaju da se prijavi na sajt za odrasle OnlyFans, objavio je Daily Star pozivajući se na istraživanje koje je sprovedeno.

Stručnjaci iz SeatPicka analizirali su podatke o angažmanu na Instagramu 100 zvijezda Premier lige, prije nego što su te brojke proslijedili agenciji Cam Model.

Egipćanin zahvaljujući velikom broju pratilaca na Instagramu (58 miliona), na OnlyFansu bi zarađivao više nego dvostruko više od bilo koje druge zvijezde Premier lige.

Cifra ide i do 8,5 miliona eura mjesečno, što je čak 347 posto više od 1,7 miliona mjesečne plate koju prima u Liverpoolu. Na drugom mjestu bi bio Cityjev Haaland sa procijenjenih 3,7 miliona eura mjesečno, dok bi Totenhemov Richarlison bio treći sa nešto više od 3 miliona eura mjesečno.

Iako je OnlyFans povezan sa sadržajem za odrasle, to ne mora nužno biti slučaj, jer se bivši engleski bokser Tony Bellew prijavio 2021. kako bi pružao savjete za trening i fitnes po određenoj cijeni.

U svakom slučaju, teško je vjerovati da bi se Salah jednog dana mogao odlučiti na ovaj korak, ali cifra je više nego primamljiva.