ZOI

Na slalomskoj utrci na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu dogodila se nesvakidašnja situacija.

Za vrijeme nastupa Eve Vukadinove jedan od radnika na stazi izašao je pred nju i skroz joj poremetio koncentraciju.

Nakon toga njena je vožnja propala. Bugarska skijašica je potom dobila novu priliku, ali taj pokušaj je bio lošiji od prvog.
Nakon svega se oglasila na Instagramu:

“Ne mogu čak ni opisati kako sam se osjećala nakon te prve vožnje. Pomislila sam: Zašto ja? Zašto se to nije dogodilo nijednoj od 30 najboljih djevojaka? Je li se to uopće moglo dogoditi jednoj od njih? Ne znam odgovor na ta pitanja.”

Na kraju je dodala: “Sve što nam je to da sam čak i s frakturom šake skijala vrlo dobro, prije nego se taj tip pojavio. Pokazala sam sebi da sam jaka i da mogu sve. Da, dolazim iz male skijaške zemlje u odnosu na ostale koje se takmiče. Ali reći ću što mislim. Iako sam dobila novi pokušaj, svi znamo da to nije isto. Ne kada se morate spustite do žičare, idete gore, spustite se na start i počnete skoro odmah. Naravno, možda nisam vrhunska skijašica niti se borim za postolje, ali sam također puno radila da bih uopće bila ovdje. Zar ne zaslužujem istu šansu kao svi ostali? Tužna sam, ali i sretna što sam se borila do kraja. Hvala svima na podršci”, zaključila je u svojoj poruci. Zlatnu medalju osvojila je Čehinja Petra Vlhova.

Autor: Index.hr