ŠOKANTNE PORUKE

Najvatreniji navijači Milana posjetili su jutros klupski trening kamp Milanelo gdje su pružili podršku ekipi uoči sutrašnjeg domaćeg duela protiv Cagliaria, a tom prilikom okačili su i šokantne prijeteće transparente upućen bivšem golmanu Gianluigiju Donnarummi.

Zvanično najbolji golman Evrope je pred početak nove sezone napustio Rossonere nakon što je odbio produžiti ugovor i kao slobodan igrač prešao je u PSG.

Čak se spominjao i njegov odlazak u Juventus, ali uprkos tome što nije prešao u redove ljutog rivala, navijači Milana mu ne mogu oprostiti način na koji je napustio San Siro.

"Donnarumma nezahvalno kopile, ti si go..o veće od Leonarda", pisalo je na jednoj od parola, dok je druga bila još žešća:

"Ne zaboravljamo sramotu. Budi oprezan kada budeš obilazio Milano", napisali su ultrasi slavnog italijanskog kluba.

Donnarumma je nakon prelaska iz Milana u PSG istakao da je to isključivo bila njegova odluka i da menadžer Mino Raiola nije utjecao na njega, a također je dodao da nakon isteka ugovora nije imao kontakt s bilo kojim drugim klubom.

Italijanski čuvar mreže još uvijek nije debitovao za PSG, a u prva dva kola Ligue 1 mjesto na golu pripadalo je Kayloru Navasu.