NESTAO U 70 SEKUNDI

Francis Ngannou nastavlja svoju impresivnu seriju povratka na UFC-ov teškaški vrh

Novu borbu za naslov prvaka osigurao je još jedim brutalnim nokautom. Samo 71 sekunda trebala mu je da sruši Juniora Dos Santosa.
 
Ngannou je borbu otvorio “low kickovima”, kojima je odmah pokušao Dos Santosa izbaciti iz balansa. Ipak, nakon pola minute jednako vraća Brazilac, s tim da je on pogodio savršeno i Ngannou na trenutak gubi ravnotežu. Prvi pravi kroše Ngannoua dolazi nakon 45 sekundi, no bivši prvak tim putem ostaje sabran, da bi na ulasku u drugu minutu borbe pogriješio.

S distance je krenuo na desni “overhand” udarac, kojeg je Kamerunac lako eskivirao i automatski kontrirao svojom lijevom preko “Ciganovog” uha. Odmah je na to povezao desni aperkat u bradu, Dos Santos okreće leđa i tada je na bradu doletio novi udarac desnom. Pada Brazilac je koljena i pokriva se te sudac Herb Dean nema druge nego prekinuti borbu. Bila je to treća pobjeda Ngannoua u nizu i ukupno deveta u 11 UFC borbi. Impresivno zvuči podatak da mu je za pobjede nad tri bivša prvaka (Dos Santos, Velasquez, Arlovski) ukupno trebalo tri minute i devet sekundi.