STRAVIČNA POVREDA

Aston Villa u subotu je u 30. kolu Championshipa gostovala kod Readinga. Utakmica je završila bez pobjednika, bilo je 0:0, ali po dobrome ju neće pamtiti napadač domaćih Nelson Oliveira

Nelson Oliveira (27) do kraja života će pamtiti protekli vikend i zasigurno proklinje trenutak kad je prije nekoliko dana odlučio prihvatiti ponudu i potpisao za Reading.

Nesretni je portugalski napadač u svom drugom nastupu za novi klub, na utakmici protiv Aston Ville doživio povredu koja bi ga – doslovno – mogla obilježiti do kraja života…

Aston Villa u subotu je u 30. kolu Championshipa gostovala kod Readinga. Utakmica je završila bez pobjednika, bilo je 0:0, ali po dobrome ju neće pamtiti napadač domaćih Nelson Oliveira. Dapače, kako se sada čini, ovaj će sraz doživotno ostati urezan – ali doslovno – na njegovu licu!

Igrala se 70. minuta utakmice i branič Aston Ville Tyrone Mings (25) bio je u duelu s nesretnim Oliveirom. Izgubio je Mings loptu, a Oliveira je u pokušaju da dođe do nje završio na travnjaku. Ali, nespretno je pao i sapleo Mingsa koji je izgubio ravnotežu i nošen inercijom pokušao nekako izbjeći da ne padne preko njega. Na prvi se pogled činilo kao jedan od milion duela nakon kojeg se oba igrača ustanu i nastave s igrom.

Sudac utakmice u prvom trenutku čak niti nije svirao prekršaj, pustio je da se igra nastavi…