DANAS DAN ODLUKE

Budućnost Luke Modrića bit će odlučena na njegovom današnjem sastanku s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom

Inter očekuje da hrvatski playmaker prvaka Europe uspije ishoditi dozvolu za odlazak iz kluba s kojim je u šest godina četiri puta osvojio Ligu prvaka, piše Index.hr.

Što se hrvatskog dvojca tiče, danas bi mogao biti ključni dan: Kovačić bi u Chelsea, a prijelazni rok u Engleskoj se zatvara sutra, dok se danas popodne nakon povratka čelnika kluba iz SAD-a očekuje sastanak Modrića s Florentinom Perezom.

Nagađanja su razna: Talijani se nadaju da će Luka zaprijetiti štrajkom i natjerati Real da ga pusti, dok španski mediji špekuliraju kako bi Real mogao tužiti Inter Fifi zbog razgovora s igračem mimo kluba, što se ne smije raditi.

"Ništa nije 100 posto sigurno, Mateo je rekao da želi otići, ja želim da ostane jer važan je igrač. Vidjet ćemo što će biti. Ako ode, potražit ćemo nova rješenja. O tome govorimo u klubu. Ako doista ode, igrač te iznimno visoke razine, moramo potražiti drugog igrača te razine jer nam za ostvarenje naših ciljeva treba uravnotežena momčad", rekao je trener Julen Lopetegui nakon pobjede nad Romom, pa nastavio:

"Što se tiče Modrića, predsjednik Perez vrlo je jasno rekao kako stvari stoje da Luka ne može otići bez 750 miliona eura,  i nema potrebe da ja išta dodajem", kazao je trener Kraljeva.