Seria A

Mario Balotelli će danas i zvanično postati član Milana, "Rossoneri" su prihvatili ovu lutriju, ali, kako se saznaje, dobro su se obezbjedili.

U ugovor su unijete klauzule prepisane iz pravilnika koji koriste italijanski piloti. Odnose se na ponašanje i način života, pa je sada jasno da je Balotelli pristao na vojna pravila.
Prema ovoj klauzuli neće smijeti da puši, da izlazi, postoje i posebni penali ako naruši pravila korišćenja društvenih mreža. Moraće da se odrekne ekstravagantnih frizura kao i da pristane na nova pravila kada je oblačenje u pitanju.
Gazzetta prenosi da nije pravio nikakve probleme, pristao je na nove uslove i da jedino razmišlja o terenu. Sigurno je da neće kasniti na treninge, obećao je Mihajloviću da će prvi dolaziti i posljednji ostajati u Milanellu.
Ono što treba reći je da u svom prvom boravku u Milanu, koji je trajao godinu i po nije pravio mnogo gluposti. Izuzimamo onaj slučaj kada je otkriveno da puši u toaletu voza što je izazvalo uzbunu, odnosno aktivirali sirene, kao i dvije kazne od tri meča suspenzije.
Nepristojno je gestikulirao prema navijačima Cagliarija ali je tada bio isprovociran rasističkim povicima. Čak, kada pogledate koliko je golova dao, ne može se reći da je bio promašaj, ali sa druge strane, dosta pogodaka postigao je iz penala, pa se možda stvara i pogrešan utisak. Dakle, Balotelli je ponovo tu, spreman da zaboravi Liverpool. U svakom slučaju, pomenuti pravilnik bi mogao da mu pomogne.
Ili će "dezertirati" iz vojske već poslije nekoliko nedjelja?