Hrabri Ramos branio Balea!

Nakon povratka ekipe Reala iz Barcelone, pred Valdebebasom, sportskim centrom Reala, dočekala ih je skupina razjarenih navijača.

Real je izgubio u „el clasicu“, Barca je pobjegla na četiri boda, a kada se dogodi takav rasplet, mogu se očekivati problemi s najgorljivijim navijačima, koji već duže vrijeme na piku imaju najveće zvijezde kluba.
Nakon povratka ekipe Reala iz Barcelone, pred Valdebebasom, sportskim centrom Reala, dočekalo ih je nekoliko razjarenih navijača. Bilo je nemilih scena, neki su se čak pokušali fizički obračunati s pojedinim igračima, pišu španski mediji.
Skoro su nastradali Gareth Bale i Jese. U trenutku dok su Bale i Jese izlazili iz centra u osobnim automobilima, ispriječilo im se nekoliko ratobornih navijača.
„K….. sinovi, zarađujete milione a po terenu šetate“, grmjeli su.
Bila je napeta situacija, dok su navijači psovali, udarali po karoseriji Baleova a potom napali i Jesea, pojavio se Sergio Ramos. Stao je, odvažno spustio prozore i suočio se s bijesnim navijačima: „U čemu je problem?“ upitao je Ramos jednog od najratobornijih koji je oštro kritizirao igru Balea koji je ostao neocijenjen u nekim španjolskim medijima iako je igrao cijelu utakmicu.
Došlo je do kratke prepirke koju je Ramos zaključio riječima: „Dali smo sve od sebe, ali nije išlo. Kad gubimo, svi gubimo, kad pobjeđujemo, svi pobjeđujemo“, kazao je Ramos pokušavši obraniti Balea, spustio prozore i odjurio praćen psovkama navijačima.
Realovcima neće biti lako u narednim danima. Za Real je sreća što u sljedećem kolu na Santiago Bernabeuu stiže slabašna Granada. Vidjet ćemo kako će navijači Reala dočekati svoje „razmetne zvijezde“.