Engleski mediji Cityju

Pljušti po Cityju od jutros, engleski prvak na pragu eliminacije poslije poraza od CSKA. Javnost nema milosti.

Presuda je izrečena, City je beznadan u Ligi prvaka. Iako su osvojili dvije od tri domaće titule, u Europi nikada nisu bili ni blizu stvari. Poslije poraza od CSKA, njihove šanse su vrlo male, a mediji ih ne štede.
"Sramite se, tupani", jedan je od naslova ovog jutra na otoku.
Ukazuje se da nedisciplina ekipe, odsustvo plana uvijek dođu na naplatu u Europi. Yaya Toure se ispričao navijačima, ali su mediji podsmješljivo primijetili da je to mogao učiniti i duhovima. Atmosfera na "Etihadu" je loša, to je skoro primijetio i Paul Scholes kada je gostovala Roma, kao da nije Liga prvaka.
"Kao da tim ima dva lica, ono dijabolično pokazuje u Europi. Nevjerovatno je da svjetske zvijezde prave takve pogreške i tako se ponašaju", napisao je Jamie Redknapp u svojoj kolumni, prenose sportske agencije.
Tim je nekako bezvoljan, stekao se dojam, iako naravno da to nije tako, da je Rusima više stalo. Oni su dobili gotovo svaki duel na ničijoj lopti, pokazali mnogo više na planu organizacije igre, a na ruku su im išle i neke sudijske odluke.
Svejedno, licemjerno bi bilo kriviti sudiju, City ima dva boda iz četiri utakmice, trebalo bi mnogo toga da se poklopi, tim prije što gostuju u Rimu i dolazi im Bayern da bi se našli u narednoj rundi.