Saznajte ko su mu otac i djed!

Ako je neko predodređen za buduću nogometnu zvijezdu, to je definitivno Benjamin Aguero…

Ovaj mališan, kojem je pet godina, mogao bi imati briljantne nogometne gene. On je sin Sergija Aguera, zvijezde Man Cityja, a unuk Diega Maradone, jednog od najvećih igrača u historiji nogometa. Mnogi već predviđaju da će Benjamin, kad odraste, biti super zvijezda!
Benjamin je rođen u Madridu u veljači 2009. godine i on je jedino dijete Sergija Aguera i mlađe Maradonine kćeri Giannine, koji su se u međuvremenu razdvojili. Kada je majka u jednom intervjuu iskazala želju da Benjamin postane plesač, brzo je odgovorio veliki Diego:
"Zaklinjem se da ću zapaliti svaku plesnu akademiju na svijetu. Ozbiljan sam. Posvetit ću se tom djetetu i ako bude dešnjak, zalijepit ću mu flaster na tu nogu kako bi igrao lijevom, kao i njegov djed", kazao je Maradona.
Dječak koji najviše vremena provodi s majkom u Buenos Airesu nedavno je bio u posjeti kod Sergija u Manchesteru. Tata ga je odveo na trening Man Cityja, gdje je Benjamin baš poput njega, ali i djeda Diega, pokazao zavidne golgeterske sposobnosti. Ponosni tata Sergio vrlo brzo se pohvalio videom na jednoj društvenoj mreži…