Krenulo je po zlu

Nakon 3-2 poraza na gostovanju kod Stoke Cityja u 15. kolu engleskog nogometnog prvenstva trener londonskog sastava Jose Mourinho nije krio nezadovoljstvo odbranom svoje ekipe...

"Ne osjećam se dovoljno ugodno da bih vam rekao što mislim o utakmici. U problemima smo. Radije sam jednostavan i pragmatičan, pa kažem da su zabili jedan gol više od nas. Oni su dobili, a mi smo izgubili. Ne mogu ići dalje od toga jer ne mogu s vama analizirati određene aspekte utakmice", rekao je Mourinho za Sky Sports.
Upitan za velik broj golova primljen u posljednje vrijeme (6 u zadnje dvije ligaške utakmice), portugalski je trener rekao:
"To je velika briga. Ne sviđa mi se to jer ne organiziram svoje ekipe da budu takve. Ponekad greška ubije svu organizaciju. Na početku utakmice igrali smo nevjerovatno dobro. Mata, Hazard i Schürrle igrali su jako, jako dobro. Ali nismo zabili dovoljno golova i povrh svega smo napravili obrambenu pogrešku i primili gol. Mislim da ova ekipa s obzirom na to kako je posložena mora kapitalizirati svoj napadački potencijal, jer nismo fizička ekipa i ne možemo se braniti protiv fizičkih igrača. Stoga moramo zabiti kada imamo utakmicu u našim rukama."
Nakon ovog poraza Chelsea je pao na treće mjesto ligaške tabele, a ukoliko Arsenal kod kuće u nedjelju savlada Everton, Mourinhova će ekipa za liderom zaostati velikih sedam bodova. (TS)