Galliani

Adriano Galliani, dopredsjednik talijanskog nogometnog velikana Milana, izjavio je kako je njegov klub nedavno odbio veoma unosnu ponudu za 20-godišnjeg napadača Stephana El Shaarawyja.

"Ono što do sada nismo rekli nikome je da smo dobili jako visoku ponudu za El Shaarawyja, ali neću imenovati klub o kojem se radilo. Riječ je o jako važnom klubu", rekao je Galliani za program talijanske televizije 7 Gold.
Iako Galliani nije htio otkriti ime kluba, talijanski mediji nagađaju kako se radilo o Chelseaju, Anžiju ili Arsenalu.
"Informirao sam igračevog agenta i čim se vratio s Kupa konfederacija razgovarao sam sa Stephanom. Nismo ga željeli prodati, ali smo informirali momka i njegovu porodicu o ponudi koja je za njega došla. Pitao sam ga šta on želi. Rekao je da mu je novac koji ima i više nego dovoljan, da je Milanov navijač i da ne želi otići. Poljubio sam ga u obraz i to je bilo to. Koliko je visoka ponuda bila? Veća od 30 miliiona eura", kazao je Galliani.
El Shaarawy je u Milan stigao 2011. godine iz Genoe, a prošle je sezone sa 16 golova bio najbolji klupski strijelac i treći najbolji strijelac talijanske Serije A.