Kao zamjenu za Edinsona Cavanija

Talijanski i njemački mediji objavili su kako se u utrku za napadača Bayerna Marija Gomeza ponovno uključio i Napoli. Ipak, čini se da je i dalje Fiorentina favorit za dovođenje 28-godišnjeg nogometaša.

Toskanci već duže vrijeme nastoje kupiti njemačkog reprezentativca koji je u prošloj sezoni izgubio mjesto u udarnoj postavi Bayerna. Bavarci, međutim, traže oko 20 miliona eura odštete što Fiorentina, barem dok ne proda Stevana Jovetića, nije u stanju platiti.
Priliku sada pokušava iskoristiti Napoli koji očito Gomeza vidi kao zamjenu za Edinsona Cavanija koji bi trebao biti prodan u sljedećih nekoliko dana. Bild piše da je predsjednik napuljskog kluba Aurelio De Laurentiis ušao u pregovore s evropskim prvacima, no sportski direktor Bayerna Matthias Sammer je za Sport1 izjavio kako igrač želi u Fiorentinu.
"Bez ispunjavanja uvjeta, ne može biti dogovora. Dok naši zahtjevi ne budu zadovoljeni, ništa se neće dogoditi. U svakom slučaju, Mario želi isključivo u Fiorentinu", poručio je Sammer.