U Milanu žestoke reakcije

U Milanu su žestoko reagovali na pominjanje bilo kakvog transfera, ali i eventualno ubacivanje klauzule o otkupnoj cijeni u Balotellijev ugovor.

Prema pisanju italijanskih medija, Real je stupio u kontakt sa Minom Raiolom, raspitivali su se koliko bi koštao Mario Baloteli koji bi sigurno bio riješenje za napad u narednih deset godina. U Milanu su žestoko reagovali na pominjanje bilo kakvog transfera, ali i eventualno ubacivanje klauzule o otkupnoj cijeni u Balotellijev ugovor.
"Nikakva klauzula nije pominjana, u Milanu to nikada niko nije tražio, ako želi da ode, treba da kaže. Mario je fenomen, srećan je u Milanu, on je novi simbol kluba", objasnio je Gallijani.
Ipak, javnost insistira da je u razgovoru Raiola rekao Galijaniju da Milan nije dovoljno dobar, ni za Italiju, a kamoli Evropu, i da će ako ne napravi super tim u narednim sezonama, Balotelli željeti da krene dalje.
Gallijani je inače rekao da bi Adem Ljajić mogao da postane meta Milana, ali samo ako ne produži ugovor sa Fiorentinom i Toskanci odluče da ga prodaju.
No, teško da će Milan prihvatiti da plati 10 miliona euvra, na koliko je Fiorentina procijenila ovog igrača jer Ljajića bi "Rossoneri" mogli da dobiju besplatno narednog ljeta.