Francuski napadač

Thomas Tuchel dao je intervju za francusku televiziju Canal+. Trener Bayerna govorio je o Kylianu Mbappeu, koji još nije produžio ugovor s PSG-om i koji će idućeg ljeta postati slobodan igrač.

Sjajni francuski napadač je i prošlog ljeta "otezao" s produženjem ugovora. Praktički je bio novi igrač Real Madrida, ali posao je propao u posljednji trenutak i jedan od najboljih igrača današnjice ostao je u Parizu.

- Mbappe je slobodan sljedeće godine? Da, igrat će za nas, to je jasno, haha - rekao je Tuchel, pomalo sarkastično, pa dodao:

- Kylian je Kylian, jako je inteligentan. Imali smo dobar odnos. Ako bude htio doći u Bayern, ja ću lično krenuti po njega biciklom da ga dovedem ovdje - dodao je trener Bavaraca.

Tuchel i Mbappe sarađivali su od 2018. do 2020. godine kada je Nijemac vodio pariški tim. Dvojac se poznaje, ali pitanje je koliko je, ustvari, Mbappe blizu Bayerna. Njemački div jedan je od rijetkih klubova na svijetu koji bi mogao dovesti, a onda i platiti Mbappea, pa makar ga dobio besplatno.

Real je naučio mnogo od zadnjeg puta i prema navodima Goala, povukao se iz utrke za Mbappea. Tu svoju priliku vidi Bayern, pogotovo jer se sve više špekulira o odlasku Joshue Kimmicha, koji bi mogao prijeći u Liverpool. Bavarci bi prodajom Kimmicha namaknuli dio sredstava potreban kako bi isplatili Mbappea.

Faktor