ČUDAN TAJMING

Bayern je podijelio dva otkaza nakon osvajanja njemačke Bundeslige.

U drami posljednjeg kola Bayern je postao novi stari prvak njemačke Bundeslige. No tek što su potvrdili osvajanje 11. titule prvaka u nizu, stigla je šokantna vijest - Oliver Kahn i Hasan Salihamdžić dobili su otkaz!

Bila je ovo razočaravajuća sezona za Bavarce. Istina, osvojili su naslov prvaka, ali na krajnje neuvjerljiv način. Dugo godina nisu ovako strepili za pehar, na koji su, takoreći, imali pretplatu.

Borussia Dortmund ušla je u posljednje kolo s dva boda prednosti, ali sve je prosula na nevjerojatan način. To su Bavarci iskoristili i osvojili naslov, ali netko je morao platiti cijenu za rano ispadanje iz Lige prvaka i Kupa.

To su bile dvije klupske legende - Kahn, koji je obnašao funkciju člana Upravnog odbora, i Salihamdžić, koji je imao ulogu sportskog direktora. 

Na utakmici u Kölnu nije bilo Kahna, koji tvrdi da mu je klub zabranio dolazak na utakmicu.

"Nevjerojatno! Čestitke igračima! Uvijek sam vam govorio da ovo možete! Uvijek daj sve do kraja i nikad ne odustaj. Nevjerojatno sam ponosan na vas i ovo postignuće! Planirao sam biti s vama u Kölnu, ali klub mi je zabranio dolazak na utakmicu", otkrio je Kahn na Twitteru.