IMPRESIVNO

Legendarni NBA košarkaš Shaquille O'Neal jutrošnjom objavom na društvenim mrežama šokirao je fanove pošto je otkrio mišiće kakve nikada tokom karijere nije imao.

Iako je već dugo u penziji, legendarni Shaq (50) ne odustaje od bavljenja sportom. Slavni košarkaš vrijedno trenira i odvaja vrijeme za sport, a plodovi rada su evidentni.

Jutros je objavio snimak iz teretane na kojem je skinuo majicu i pokazao impresivne mišiće kakve nije imao čak ni dok je "uništavao" rivale u NBA ligi.

Oduvijek je Shaq imao višak kilograma, ali to ga nije sprečavalo da dominira NBA ligom. Iako ima mnogo poslovnih obaveza jer je odlučio da u penziji ne bude pasivni potrošač bogatstva koje je zaradio pod koševima, slavni košarkaš trenira skoro svakog dana.

Fanove je najnovijom objavom pozitivno iznenadio, a to se može vidjeti i u komentarima na video. Neki su išli čak toliko daleko da su ga pozvali da se vrati u Los Angeles Lakerse. Nema sumnje da bi i danas mogao ponuditi nešto dobro u igri u kojoj se proslavio.