Uređenje iznajmljenog stana često se čini besmislenim ili nemogućim.

Ipak, usprkos tuđem namještaju ili zidovima koje ne smiješ prebojati, svoj životni prostor moraš učiniti ugodnim. Podijelit ćemo s tobom nekoliko prikupljenih savjeta kako svoj iznajmljeni prostor učiniti domom.
- prva stvar koju možeš učiniti jest zamijeniti stare lustere i lampe. Možeš to učiniti s malo novca ili vlastitim kreativnim rješenjima (papirnatim lusterima, obojenim svjetlom ili odlučiti se za opciju bez lustera).
- za prazne zidove koje ne smiješ bojati idealno rješenje možeš pronaći u ukrasnim zidnim naljepnicama, naravno, onim koje se mogu ukloniti. Također, možeš se poigrati i tkaninama i zavjesama kao ukrasnim elementom.
- ukloni ili zamijeni sve stvari koje ne misliš koristiti, a na ta mjesta postavi one stvari koje su ti potrebne. Skloni i namještaj koji je dotrajao ili ti se nikako ne sviđa. Ako i nemaš zamjenu imat ćeš barem više prostora.
- ne sviđaju ti se ormarići u kuhinji ili vrata ormara i regala? Nije potrebno mijenjati sav namještaj, zamjeni samo vratašca s drugima koji su više po tvome ukusu.
Ako ti je to suviše velika investicija, uvijek možeš osvježiti ormariće novim ručicama i kvakama.
Samo jedna napomena na kraju, dobro zapamti, ili još bolje pribilježi sve što si zamijenila, a originalni namještaj sačuvaj u spremištu i vrati na mjesto kad se budeš selila.