Uvijek postoje mali trikovi kojima možeš lažirati lijepu kosu i postići efekt koji želiš, i to bez umetaka i skupih tretmana

Svi želimo guste, sexy uvojke poput Blake Lively ili Cheryl Cole, no rijetko se koja cura može pohvaliti savršenom kosom koja izgleda kao sa stranica časopisa. Čak i one koje imaju gustu kosu često prigovaraju kako je pregusta, cure koje imaju kovrdžavu kosu žele ravnu, djevojke s tankom kosom žude za bogatim volumenom...i tako u krug.
Srećom, uvijek postoje mali trikovi kojima možeš lažirati lijepu kosu i postići efekt koji želiš, i to bez umetaka i skupih tretmana.
1. Želiš više volumena
Nakon pranja na kosu nanesi sprej za volumiziranje te zatim kosu sveži u labavu punđu na vrhu glave. Ujutro raspusti punđu te kosi dodaj suhi šampon koji će stvoriti volumen. Stiliziraj po želji!
2. Kosa ti je ispucala 
Ispucale vrhove trenutno možeš zakamuflirati ovim postupkom. Nakon što si oprala kosu i nanijela te isprala masku za duboko regeneriranje, isfeniraj kosu uz pomoć fena i četke kojom ćeš zagladiti vlasi. Malu količinu regeneratora nanesi na prst te njome zagladi ispucale vrhove koji strše.
3. Kosa nema sjaj
Želiš li trenutni sjaj, nabavi proizvode koji se reflektiraju na kosi te prestani koristiti vruće aparate poput pegle i figara. Obojiš li kosu u tamniju nijansu to će joj također donijeti novi sjaj.