MANEKENKA I GLUMICA

Slavna manekenka Cara Delevingne zarađuje 35.000 dolara dnevno te je time zapečatila svoju poziciju najplaćenijeg britanskog supermodela.

Njeno bogastvo dolazi od manekenstva i glume, a 30-godišnjakinja sada ima 55 miliona dolara imovine.

Računi koje je Daily Mail otkrio u petak pokazuju da je vrijednost njene kompanije Harvey White Properties porasla u 2021. godini, a publikacija navodi da je njena zarada iz svih izvora bila ekvivalent 35.000 dolara dnevne zarade. Time je zapečatila svoju poziciju najplaćenijeg britanskog supermodela.

Njena kompanija ima dvije podružnice u Americi, Cara Co (SAD) Inc i Hot Mess Industries LLC.

Računi su se pojavili nakon što je u septembru rečeno da se Cara ponaša neračunljivo. Tog mjeseca poduzete su mjere kako bi se zaštitili njeni interesi u Cara Co u slučaju da pretrpi iznenadnu promjenu.

Međutim, nedavno je isplivalo da je neko aktivirao zadužnicu na računu njene kompanije u banci HSBC kako bi se, ako Delevingne propadne, mogao naplatiti, što je vrlo neobično za kompaniju s toliko keša i nekretnina.

Izvor je tada rekao: "Neočekivano je da kompanija sa toliko novca ima optužbe ove vrste protiv nje. Malo je vjerovatno da će propasti, ali ako imate osiguranu naknadu, postajete prvi u redu kojem će biti vraćeno ono što vam se duguje."

Cara je počela da se bavi modelingom sa 10 godina i obogatila se prošle godine kada je pokrenula premium kompaniju za proizvodnju proseko vina Della Vite sa sestrama Poppy (36) i Chloe (37).