Imamo ih hiljade, uvijek nam nedostaje još jedna, a volimo ih sve! Šarene, crne ili bijele uz cipele na petu ili balerinke; one su naše omiljene torbe! Upotpunite svoj stajling i ovoga proljeća preslatkim novim primjercima, a kako bi bile u trendu, donosimo vam nekoliko preporuka.


Mala poštarica

Ako ovoga proljeća pod ruku stavite neku od poštarskih torbi u što luđim bojama ne možete pogriješiti. Ukoliko ste ipak dama sa klasičnim stilom tada odaberite crnu ili smeđu lakiranu, a kombinaciju razbijte sa veselim šalom ili zanimljivim brošem. Možete se odlučiti za nešto manju torbu u vintage stilu i prekopati po ormarima vaših baka, ili se ohrabrite pa uzmite nešto veću "vrećastog" looka. Ipak pripazite jer poštanske torbe izgledaju napadno, ako su prevelike.


Romantična princeza

Ovoga proljeća hit su kožne hlače i hlače u jarkim bojama, a ne bi bilo loše kada bi imali i torbu u narandžastoj ili boji pudera. Svi su ludi i za električno plavom te zelenom bojom.



Glam diva

Clutch torbice zanimljivih oblika možete isfurati na elegantno odijelo ili seksi haljinicu. Razigrajte svoju maštu torbama u obliku srca, jabuke ili poljupca, a na policama naših modnih trgovina mogu se pronaći i jednostavne crne u obliku dijamanta.



Klasična cura

Svakako u svome ormaru morate posjedovati i jednu kvalitetnu klasičnu torbu koju možete ponijeti sa sobom za sve prilike. No nikako nemojte nositi kopije, kao i svake sezone savjetujemo vam da budete svoji jer samo tako i najgora torba može vam odlično pristajati.


Trendseterica

Ipak, prvakinja među svim torbicama bit će velika pismo torba koja vlada već nekoliko sezona. Bile one metalik, mat ili lakirane - sve su lijepe, a ako želiš biti posebno u trendu, nabavi neku u hit pastelnim nijansama ili tirkiznoj boji koja će biti veliki hit nadolazeće sezone.