Megan Fox vratila je guste obrve u modu te su lijepo oblikovane "debele"' obrve i dalje popularne kod brojnih zvijezda koje ih furaju bez obzira na boju kose. No, želiš li da tvoje guste obrve izgledaju kao više kao one od Megan a manje kao kod tvog tate, donosimo ti par savjeta kako ih pravilno oblikovati i održavati.

Pronađi oblik koji ti pristaje

Ako si se tek odlučila za ovaj trend, za početak, naravno, moraš pustiti obrve da izrastu a zatim potražiti pomoć kod kozmetičarke kako našla pravi oblik koji odgovara tvom licu. Nakon toga ih sama možeš uređivati pridržavajući se oblika koji  koji ti je kozmetičarka napravila.

Urednost na prvom mjestu

Kod gustih obrva najvažnija je urednost. Nabavi neki od preparata kojima možeš "počešljati"i urediti svoje svoje obrve. Neki od preparata su: prozirna maskara, češljić za obrve, četkica za zube, gel i vosak.

Makazice u ruke

Ako neke dlačice "strše" slobodno upotrijebi makazice ili vosak kako bi ih uklonila, ali pazi da ne pretjeraš.

Popuni nepravilnosti

Ako su tvoje obrve rijetke, ne odgovaraju boji tvoje kose ili ih želiš lijepo oblikovati popuni ih olovkom za obrve i počešljaj ih.

Uskladi boju olovke s bojom kose

Obavezno uskladi boju olovke s bojom kose; ako je tvoja kosa plava, izvrsno će ti pristajati svijetlosive nijanse, ako je crvena nabavi srednje smeđu olovku, a ako si crnka onda odaberi tamno smeđu olovku jer će crna izgledati zastrašujuće.