Dosadila ti je kombinacija crne suknje i bijele košulje te se ove godine želiš malo više potruditi oko outfita? Donosimo nekoliko svježih ideja u kojima bi svaka cura mogla pronaći ponešto za sebe. Naravno, pazi da je odjeća primjerena mjestu na koje ideš i poslu kojim se baviš.

Pomodna mačka

Ako radiš na mjestu na kojem su dozvoljene modne ludosti, možeš sebi priuštiti da se poigraš bojama i modnim trendovima. Ako si skladno građena, uz obavezne guste najlonke možeš obući supermoderne kratke hlačice. Trenutno su najmodernije kožne i čipkaste, a svakako pripazi da su primjerene dužine. Uz njih možeš iskombinirati neku zgodnu pamučnu majicu ili bluzicu koju ćeš uvući u hlače te sako u nekoj neobičnoj boji. Isto tako, možeš se odlučiti i za jednostavnu pamučnu majicu ili košulju i zgodnu šljokastu suknju do koljena.

Ako preferiraš "all black look", poigraj se s detaljima, pa obuci štikle u nekoj žarkoj boji i zanimljive narukvice ili ogrlicu u obliku ovratnika.



Klasičarka

Tvoja modna inspiracija je Audrey Hepburn, a tvoja omiljena kombinacija su kardigani, suknje, hlače i sakoi? To ne znači da se i ti za svečane prigode ne možeš potruditi i obući nešto novo i zanimljivo, a opet decentno i elegantno. Predlažemo ti da umjesto klasične kombinacije hlače-košulja, odabereš neki zgodni elegantni kombinezon koji će izvrsno ići u kombinaciji sa crnim salonkama i crnim sakoom.

Ako preferiraš suknje, možeš izabrati jednu od superpopularnih šljokastih varijanti i upotpuniti je jednostavnom vesticom i lakiranim balerinkama.
Nakit izbjegavaj ili se odluči samo za jedan komad, pa nemoj nositi i prsten i ogrlicu i narukvice u isto vrijeme.

Šminkerica

Svaka prava šminkerica voli u svakom trenutku izgledati ženstveno i dotjerano, pa tako i na uredskoj zabavi. Možeš se odlučiti za neku lijepu haljinu u kombinaciji s ubojitim štiklama no pazi da ne pretjeraš s detaljima. Tvoja dotjerana frizura i besprijekorna šminka bit će dovoljan dodatak.

Zgodna kombinacija su i suknje punog kruga u kombinaciji s bluzicama iste boje, a posebno ženstveno izgledaju ovratnici koji se vežu u veliku mašnu. Ako ideš na mjesto na kojem se puno pleše te se želiš osjećati nesputano, obuci kožne tajice ili hlačice, ali umjesto crnog sakoa - obuci bijeli smoking.



Kulerica

Torbice i haljinice te ne zanimaju, a ne možeš zamisliti ništa gore od nabadanja u štiklicama cijele noći? Izbor odjeće za kulerice je neiscrpan, a ti si vjerovatno i jedina na večeri koja će se usuditi isfurati super modne dodatke kao što su šešir ili leptir kravata uz strukiranu košulju ili pamučnu majicu.

S obzirom na to da traperice ipak nisu primjerene za svečane prigode, preporučujemo ti da ih zamijeniš kožnim ili svjetlucavim tajicama ili bar crnim trapericama. Na njih možeš kombinirati staru majicu svog omiljenog benda i sve to zagrnuti svevremenom parkom. Na noge obuci motorističke čizmice ili tenisice i tvoj kulerski svečani look je gotov!