Mnogim se curama ne sviđaju moderne boje za nokte kao što su plava, crna i zelena te misle da su neutralne nijanse najljepše i da na noktima djeluju najurednije.

Uz to, svijetloružičasti i bez lakovi noktima daju lijep sjaj te vizualno prste čine duljima, pa se većina cura i zbog tih razloga pri kupovini lakova za nokte odlučuje za takve nijanse. Ipak, to ne znači da se i neutralni nokti ne mogu "ušminkati" na nove načine i djelovati zanimljivo i seksi. Donosimo ideje za tri manikure u neutralnim tonovima koje su sve samo ne dosadne.

Kraljica plesnog podija

Izrazito efektna i seksi manikura oduševit će tvoju okolinu, a zaista ju je jednostavno napraviti. Prvo nanesi dva sloja laka bež boje i pusti da se dobro osuše. Zatim nokte namaži jednim slojem prozirnog laka sa zlatnim ili srebrnim šljokicama i tvoja manikura je gotova.

 

Bež leopardica

Ova manikura zahtjeva malo više truda, ali trud se itekako isplati. Nanesi dva sloja bež ili svijetlo ružičastog laka za nokte i pusti da se dobro osuši. Uz pomoć bijelog laka za izvođenje nail arta (možeš ih nabaviti u većini drogerija, po cijeni od petnaestak kuna) na noktima nacrtaj bijele točkice. Kada se osuše, obrubi ih crnim lakom za nail art, u stilu leopardskih pjegica. Pazi da se svaki sloj dobro osuši kako ne bi morala raditi postupak iznova.

 

Vilin prah

Ako želiš imati uređene nokte ali nemaš vremena za komplicirane postupke nabavi šljokasti lak u bež boji i nanesi ga u dva sloja. Rezultat je uredna seksi manikura koja će trajati danima.