Prema zadnjim statistikama, Amerikanci najviše kupuju časopise s Angelinom Jolie, Victorijom Beckham i Lauren Conrad na naslovnici, a ni u ostatku svijeta nije drugačije, barem što se Angeline tiče.

Ne samo da su ove tri dame najprodavanije, nego je začudilo što su čitanije i traženije od primjerice Nicole Kidman koja već godinama drži jedno od prvih mjesta najtraženije slavne osobe na naslovnici.

Angelina ipak najprodavanija

Posh Spice tako je zasjala na naslovnici novog američkog Ella, i to samo zato što je tema ovog broja - najprodavaniji. Uredništvo se osvrnulo na naslovnice tijekom prošle godine kad je upravo Posh bila najprodavanija. Tako se Elle s Victorijom na naslovnici u prošloj godini prodao u 413 hiljada primjeraka, dok je primjerice časopis s popularnom američkom country pjevačicom Carrie Underwood prodan u "samo" 253 hiljade primjeraka.

Sveta Angelina Jolie prodaje što god stigne, a pogotovo novinu. U prošloj godini Vanity Fair s njom na naslovnici kupilo je preko milion ljudi, dok je Hilary Swank prodala 27 hiljada primjeraka. Na trećem mjestu najprodavanijeg poznatog lica je Lauren Katherine Conrad koja je u prošloj godini prodala razne naslovnice u 448 hiljada primjeraka. Lauren kod nas  nije toliko poznata koliko u Americi gdje je vrlo popularna televizijska osoba, glumica i dizajnerica.