Snimio postupak

Doktor Bryan Richards video je neko vrijeme pokazivao svojim pacijentima. Gotovo polovica ga nije mogla gledati.

Jeste li se ikad zapitali kako su vaši krajnici izgledali u trenutku kada su vađeni (ako su vađeni)?
Odgovor na ovo pitane dao je liječnik iz SAD-a, Bryan Richards, koji je odlučio snimiti postupak. I čini se da su mnogi htjeli doznati odgovor jer ukupno tri videa su od objavljivanja na YouTube-u pregledana više od četiri miliona puta.
'Budući da svaki dan moram objašnjavati postupak mislio sam da će video sve učiniti učinkovitijim. Međutim, nakon što sam vieo pokazao nekim pacijentima, shvatio da sam ga gotovo polovica nije mogla gledati', rekao je liječnik za Mirror.
'Neki su bili fascinirani, ali ostali su bili zgroženi pa sam odustao od ideje obrazovnog videa i samo ga objavio na YouTube-u', dodao je.
A ni na YouTube-u nisu svi oduševljeni.
'Iskreno ne mogu ga gledati. Koža me svrbi nakon samo 20 sekundi gledanja', stoji u jednom do komentara, dok je jedan korisnik YouTubea- zahvaljujući videu došao do zaključka da je 'ljudsko tijelo jako odvratno'.
Javili su se i oni koji su operirali krajnike. Jedan od njih poručio je da se radi o postupku koji nikome ne bi preporučio. 'Boli, bio sam dehidriran i nisam mogao ništa piti', napisao je.
Međutim, različite rekacije neće obeshrabriti doktora Richardsa koji na YouTube-u planira objaviti nove zahvate.