Odbio bivšeg igrača

Arsene Wenger važi za trenera koji svom igraču dadne punu pažnju i posveti mu se kao otac, a to su mnogi igrači koji su igrali pod njegovom palicom i potvrdili.

Ista stvar bila je i sa tada reprezentativcem Francuske i jednim od najboljih lijevih krila na svijetu, Samirom Nasrijem koji je napustio Arsenal i čovjeka koji mu je sve dao u trenucima kada im je bio najpotrebniji.
Sada je stvar potpuno drugačija, Arsenal je otplatio sve svoje dugove, stalno su u pregovorima sa najtraženijim igračima na tržištu i već ove godine žele napasti i ligu i što dalji plasman u Ligi prvaka.
Kako prenose mediji na Otoku, u toku jučerašnjeg dana na adresu Arsenala stigla je pismena molba, upravo od sada već bivšeg reprezentativca u kojoj piše kako je voljan vratiti se u Arsenal i kako moli upravu i Wengera da urade nešto po tom pitanju.
Wenger je to glatko odbio, a na društvenim mrežama nastao je pravi haos. Svi navijači Arsenala oduševljeni su potezom Wengera, smatrajući da se tako sa svim igračima treba postupati.