Neymar i drugovi u Mitrovici

U toku su razgovori o prijateljskoj utakmici između Kosova i Brazila, koja bi se igrala na Kosovu u novembru - rekao je portparol Fudbalskog saveza Kosova, Fazlia Berisha.

Fudbalski savez Kosova, prema tvrdnjama portparola Fazlia Berishe, pregovara sa Fudbalskim savezom Brazila da se dva nacionalna tima sastanu u prijateljskom novembarskom terminu.

- U toku su razgovori o prijateljskoj utakmici između Kosova i Brazila, koja bi se igrala na Kosovu u novembru - rekao je Fazlia Berisha za agenciju "Anadolija".

On je istakao da su velike šanse da Brazilci dođu na Kosovo, ali da još nije ništa konkretno napravljeno. Berisha čak nije mogao ni da potvrdi da li će "karaokama" biti plaćeno za dolazak na prijateljski meč.

Datum kada bi se odigrala utakmica je 18. novembar, a mjesto odigravanja je Mitrovici, jer samo stadion u tom gradu ispunjava FIFA kriterijume.

Fudbalska reprezentacija Kosova do sada je odigrala četiri međunarodna meča, od kada joj je u januaru 2014. FIFA dozvolila da bez državnih obilježja igra prijateljske utakmice, (Haiti 0:0, Turska 1:6, Senegal 1:3 i Oman 1:0).