Prvi intervju iz Chelseae

Cesc Fabregas je dao prvi intervju od dolaska u Chelsea klupskoj televiziji u kom je objasnio svoju odluku i planove.

Fabregas je tek dva dana praktički u dresu Chelseaja, ali svi u klubu tvrde da se lijepo prilagodio. Za klupsku TV je dao i prvi intervju od kad je potpisao za novi klub.
"Sve je super. Poslije odmora, sretan sam zbog početka treninga i utakmica. Tu sam, svi su me super primili, osjećam se odlično i vrlo sam sretan. Siguran sam da ću biti sretan u Londonu jer ga obožavam. Za mene, to je najbolji grad na svijetu "- otkrivao prve dojmove Cesc.
"Za mene je bitno što sam ugovor potpisao prije Svjetskog prvenstva. Želio sam biti siguran gdje ću biti sljedeće sezone. Mislim da sam u pravim godinama i želio sam promjenu. Pogledao sam u ponude i poslije razgovora sa trenerom shvatio sam da je Chelsea najbolja opcija "
Jasno da je želja raditi s Mourinhom presudila.
"Joseovi timovi su uvijek teški protivnici i uvijek ih je teško pobijediti. Taktički su uvijek odlični, disciplinirani. Izvlači najbolje iz svojih igrača", jasan je Fabregas.
"Počeo sam igrati s Fernandom (Toresom) kad sam imao 18 godina. Na mom debiju za Španiju, tako da mi igramo zajedno već 9 godina. Osvojili smo dva Europska i jedno Svjetsko prvenstvo zajedno. Volim da igram s njim. Jak je, sjajno se oslobađa, odlično se kreće bez lopte. Siguran sam da ćemo napraviti dobro partnerstvo.
A kad govori o ambicijama je jasan
"Moje ambicije? Moje ambicije su da osvojim apsolutno sve".