Skoro propustila let

Zbog svoje odjevne kombinacije djevojka pod imenom Maggie McMuffin skoro je propustila let iz Seattlea u Boston. Naime, problem su bile Maggiene kratke hlačice koje je osoblje JetBluea ocijenilo neprimjerenima, iako je u istoj odjevnoj kombinacijom doletjela u Seattle s istim avioprijevoznikom.

Kabinsko osoblje obavijestilo ju je da ne može ući u avion neprimjereno obućena te da se po njihovim riječima mora pokriti.
Kako bi se ipak uspjela ukrcati na let, Maggie je na aerodromu kupila hlače u XL veličini, a njena priča ubrzo se proširila društvenim mrežama nakon što ju je zapisala njena prijateljica Molly.
Ubrzo se oglasio i portparol JetBluea, poručivši da njihovo osoblje ima pravo nekom od putnika uskratiti ukrcaj ako smatraju da ta osoba nije primjereno obućena. 
Ipak, Maggie su se izvinuli zbog neugodnosti, a čak su joj refundirali novac za hlače koje je kupila na aerodromu. Osim toga, ponudili su joj karticu s bodovima koje može zamijeniti za sljedeći let, no Maggie je to odbila jer s tim avioprijevoznikom više nikad ne želi letjeti, piše Daily Mail. 
Objava njene prijateljice izazvala je različite komentare. Neki smatraju da je osoblje bez razloga posramilo mladu plesačicu, dok drugi tvrde da njene kratke hlačice ne pokrivaju ništa više od običnih gaćica. Što vi mislite?