KOMŠINICA IZ PAKLA

Gemma Wale je toliko bahata i nevaspitana da joj je sud propisao kako da se ponaša u stanu, a ona je sve naredbe prekršila

Gemma Wale (23), majka dvoje djece iz britanskog grada Birmingema, osuđena je na dvije nedjelje zatvora zbog toga što je prekršila sudsku naredbu da ne smije da urla i vrišti tokom polnog odnosa.

"Gemma je vrištala i urlala dok se seksala, sve nas je probudila. To je trajalo 10 minuta", požalio se jedan komšija na bahanalije koje su se desile u pet ujutro 29. januara. Pošto Gemma živi u državnom stanu, komšija je prijavio slučaj gradskoj skupštini Birmingema, a ovi su proslijedili sve sudu.

Osim preglasnog seksa, Gemmi je zabranjeno i da se glasno svađa, psuje komšije, treska vratima, pravi buku, pušta preglasnu muziku... Što je najgore, ona ima dvoje sitne djece, dječaka i djevojčicu, koja su prinuđena da žive u takvim uslovima.

Međutim, Gemma Wale nije dugo izdržala i komšijama je prekipelo.

"Nismo više mogli da to podnesemo. Ona pravi žurke do pet ujutro, pa cio dan spava. Ne samo da sam je ja čuo kako se seksa, nego i moja djeca. Pojačavao sam im televizor. U jednom trenutku ulazna vrata njenog stana šutirao je čovjek, a njegov brat je bježao kroz prozor na zadnjoj strani", objašnjava jedan komšija.



"Još ima malog dječaka i djevojčicu... Ona je pravi komšija iz pakla. Ne želim da je vidim ikad više", završava on.

Sve je ponovno završilo na sudu i sudija Emma Kelly zaključila je da je naredba definitivno prekršena i to u najmanje dva navrata, zbog čega je Gemma zapravo osuđena na dvije zatvorske kazne, ali izdržavaće ih istovremeno.

Gemma nije bila prisutna, ali sudija je rekla da "nije pokazala nikakve znake kajanja zbog svog ponašanja".

(Daily mail)