Kanadsko jezero Okanagan navodno je dom morske nemani Ogopogo koja tu i tamo proviri iz vode i cijelo područje prekrije velom misterije.

Za sada su mnogi pokušali dokazati postojanje morskog čudovišta, no to se pokazalo kao velikim izazovom. Uglavnom zato što su sve snimke na kojima se navodno vidi Ogopogo loše kvalitete.

Ironično, u vremenu kada gotovo svaki mobitel ima kvalitetnu kameru, rijetko ko se sjeti neobične i iznenadne pojave snimiti mobitelom. Većina ljudi koji se nađu u pravo vrijeme na pravom mjestu očito su nostalgičari pa uz sebe radije imaju stare kućne kamere.

Autor snimke koju vam ovaj put prenosimo jest ponosni Kanađanina koji živi u blizini jezera Okanagan, a odlučio je s nama podijeliti morsko čudovište koje obitava u njegovom 'susjedstvu'.

Iako je događaj snimio relativno kvalitetnom kamerom, na žalost je sve snimio iz velike udaljenosti, pa opet nemamo konkretni dokaz postojanja čudovišta. No, ovom ćemo prilikom vjerovati autoru i njegovoj usmenoj predaji, a snimku možete pogledati ovdje: